1qaz1q Napisano 26 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2009 Cześć! Mam problem w wyborze mojego pierwszego fero, który miałby pomóc mi w lepszym nawiązywaniu kontaktów z kobietami Byłem już niemal zdecydowany na Chikarę, gdy przeczytałem gdzieś na forum, że feromony działają różnie biorąc pod uwagę osobowość aplikującego je sobie. Jestem osobą spokojną, cichą, więc co radzilibyście mi wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass Napisano 26 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2009 http://ferum.pl/viewtopic.php?t=1519 mam dla Ciebie kod. Jeśli jesteś zainteresowany, napisz Pt8@interia.pl Polecam Chikare !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryczek Napisano 30 Maj 2009 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2009 A ja poleciłbym ci NPA, Chikara tez jest dobra ale według mnie może służyć co najwyżej za dodatek do innych fero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi