inve Napisano 1 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2009 Witam, Mam pytanie, w związku z tym że chcę zamówić feromony z feromony.pl, a niestety nie chcę by ktoś z moich bliskich dowiedział się co rzeczywiście znajduje się w paczce, chciałbym się dowiedzieć czy paczki są odpowiednio zapakowane by tego uniknąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass Napisano 2 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2009 Przesyłka maksymalnie dyskretna, kompletnie nic nie jest napisane na szarym dobrze zabezpieczonym kartonie, oprócz twoich danych adresowych. ps. Oto kod na darmową wysyłkę, kończy się dzisiaj o 18.10. Mozna zaoszczędzic do 23 zł Kto pierwszy ten lepszy. PLKNKRE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inve Napisano 2 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2009 Dzięki, wielkie. Feromony już w drodze, i dzięki za kod. Może i nie wziąłem DPD, bo nie ma mnie w takich godzinach w domu, a nie będę sobie tym głowy zawracał, ale zawsze 8zł do przodu! Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass Napisano 2 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2009 Można wiedzieć co wybrałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
inve Napisano 2 Czerwiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2009 Oczywiście, że można. NPA, na pierwszy zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi