Zodiak Napisano 2 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2009 Witam wszystkich mam do was takie pytanie, co myślicie o takim połączeniu NPA + Relationship Magic 1.Jaki wpływ będzie miało na mnie te połączenie 2.Jak będę odbierany przez kobiety/mężczyzn 3.Czy podobny skutek uzyskam stosując Chikarę 4.Gdzie aplikowac te feromony 5.RM jest zapachowy a NPA nie, jakie perfumy mogę stosować, aby przykryć zapach NPA. Dodam, że do wydania mam okolo 220 zł także albo wybiorę te połączenie albo samą Chikarę, inne feromony odpadaja bo jeszcze troche mi zostało Bardzo proszę o pomoc we właściwym wyborze. tylko proszę nie piszcie, że jest opcja "szukaj" bo skorzystałem z niej i nie uzyskałem satysfakcjonującej odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patryczek Napisano 3 Czerwiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Czerwiec 2009 Ja radziłbym tobie kupić dwa oddzielne fero, będziesz miał więcej możliwości wykorzystania bo oba specyfiki mają inne działnie. Chikara jest dobrym feromonem ale nie spełnia wszystkich norm dotyczących uwodznia(poprostu to fero na co dzień ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi