CarOLKA Napisano 6 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2006 aha mam pytanie...jakie feromony dla gejow? czy powinny byc te ktorych normalnie uzywaja kobiety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 6 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2006 po cote geje haha z tym bedziesz miala kazdego faceta nawet ze snów ? Same będą podchodzic ,,,ale tez niektore mogą byc niesmiale tylko te niepijace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 6 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2006 nie do końca sprecyzowane pytanie. jeżeli chcesz poderwać geja-"kobietę" to użyj feromonów męskich (a-none) jeżeli chcesz poderwać geja-"mężczyznę" to użyj feromonów damskich (a-nol) To i to bez związku na to czy jesteś kobietą czy mężczyzną (wiem, że jesteś dziewczyną, ale tak piszę, żeby było jasne co piszę ). edit: to oczywiście abstrakcja podrywać geja jak się jest kobietą, ale zawsze można spróbować - chociaż nie wiem, nie próbowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarOLKA Napisano 7 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2006 ale ja nie jestem lesbijka!!! pytam, bo chce wiedziec...co powinien kupic moj kumpel, ktory jest gejem...i chce poderwac faceta...tez geja rzecz jasna...? przeciesz to normalna sutuacja...nie ma sie co smiac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 8 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2006 rozumiem, ale faceci w takich związkach przybierają albo role kobiece, albo role męskie i od tego zależy jakie feromony kto powinien użyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceManLbn Napisano 24 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2007 Ogolnie cos slyszalem ze za granica sa specialne feromony dla gejow i less. A co do stosowania dla plci przeciwnej to chyba nie bedzie dzialalo poprawnie tak mi sie wydaje trzeba kupic specjalnie przystosowane... Najlepiej trzeba spytac ferum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi