rafikkk Napisano 3 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2009 Pdobało mi sie działanie NPA ale nie przyjemny zapach zmusił mnie do ich sprzedanie. Szukam czegoś zapachowego pozwalającego ludziom się czuc przy mnie swobodnie i ułatwić im zblizenie sie do mnie. A u dziewczyn wywołyłao wewnetrzą chęć bliskości i chociaż podniece podczas przebywania w moim otoczeniue, szukam czegoś żeby było maks 150 zł, co polecacie, podkreslam że NPA było za mocne dziewczyny stawały się dzikie seksualnie a nie namiętne i otwrte. Jeśli ktos zauwązył takie zachowanie przy stosowaniu pewnego środka to bede wdzieczny za pomoc ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maaati Napisano 4 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2009 moge kupić od Ciebie NPA ale jak rozumiem są już używane? tylko ze moge kupic dopiero w poniedzialek za tydzień, z przyczyn finansowych:P ale moge sie zadeklarować, że wezme je na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafikkk Napisano 4 Lipiec 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2009 sorryy zapomniałem usunąć tego, juz są sprzedane ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi