hirooo Napisano 13 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2009 Panowie i Panie Jedna sprawa nie daje mi spokoju!! a mianowicie aplikacja a konkretniej jej miejsca. 1. Czemu zawsze doradzacie aplikowanie feromonów za uszami i pod nos? Przecież fero nie działa na zasadzie perfum! żeby ocenić perfum trzeba go poczuć (powąchać) a fero przecież działają inaczej! ciało i receptor w nosie odpowiedzialny jest za odbieranie feromonów. By fero podziałało na druga osobę nie trzeba poczuć zapach. Wiec to bez znaczenia gdzie zaaplikujemy nasze fero. Możemy równocześnie dokonać aplikacji NPA czy innego specyfiku na pasku czy spodniach (łokciu itd.) a działanie powinno być takie same!? Czy nie prawda? A ile by to nam ułatwiło maskowanie tego zapachu! Taki przykład: bawimy się na baletach z dziewczyną ona nagle sie przybliża i tańczymy - w takiej sytuacji oczywiste będzie że poczuje bardziej aplikacje za uszami niż na pasku hehe. A czy to bedzie miejsce pierwsze czy drugie działanie powinno byc takie same! dobrze mówię>? Doradzacie aplikowanie pod nos? po co> skoro to śmietdzi!!! fero i tak powinno podzialać jak zaaplikujecie je na szyje czy za uszy ! nie musicie pod nos! Pomóżcie mi bardziej to wszytko zrozumieć. Kierują moje przemyślenia do osób doświadczonych jak i dla tych nowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamillo Napisano 13 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Lipiec 2009 W 90% chodzi o temperaturę tych miejsc. Im zimniejsza powierzchnia tym "fero" wolniej paruje. Im cieplejsza - tym szybciej. Resztę sobie dopowiedz. Pozostałe 10% to to że te miejsca są bliżej nosa rozmówcy z którym rozmawiamy. Dłońmi zazwyczaj poruszamy w rozmowie co dodatkowo może sprzyjać rozprzestrzenianiu "fero". A czemu pod nos? Fero działą też na nas i jesli ktoś chcę być na "feromonowym haju" to niech se daje pod nos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1qaz1q Napisano 17 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Lipiec 2009 W przypadku zaaplikowania fero pod nos to działa ono tylko na nas czy na inne osoby także? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi