corrdi Napisano 15 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 15 Lipiec 2009 Witam wszystkich. Chce uzyskać informacje od doświadczonych/ czy jest szansa aby feromony zadziałały w moim przypadku... Mam 16 lat zależy mi bardzo na dziewczynie w wieku 15 lat i myśle że feromony to ost. deska ratunku, WIEM że może za wcześnie na feromony no ale może ludzie wytwarzają je przed 18 rokiem życia. Zamierzam zakupić próbkę pheromaxu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 16 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2009 No cóż nie chcę Ciebie w jakiś sposób dołować, ale uważam że na fero w tym wieku za wcześnie. Feromony to jest jakiś dodatek więc jeśli między wami chemii nie ma to też cudów się nie spodziewaj. Poza tym masz dopiero 16 lat więc głowa do góry przed tobą jeszcze wiele wartościowych kobiet do spotkania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hirooo Napisano 16 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2009 No cóż nie chcę Ciebie w jakiś sposób dołować, ale uważam że na fero w tym wieku za wcześnie.Feromony to jest jakiś dodatek więc jeśli między wami chemii nie ma to też cudów się nie spodziewaj. Poza tym masz dopiero 16 lat więc głowa do góry przed tobą jeszcze wiele wartościowych kobiet do spotkania . tak z tego źródła a czemu dla doświadczonych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaszowaty Napisano 16 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2009 Na milosc nigdy nie jest za wczesnie. Polecam pheromax ale trzeba umiec go stosowac bo inaczej papa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaszowaty Napisano 16 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Lipiec 2009 Aha i nie masz gwarancji ze ja zdobedziesz bo feromony to tylko dodatek i jesli ona nie bedzie chciala to i tak fero nie pomoga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomocool Napisano 18 Lipiec 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Lipiec 2009 tak z tego źródła a czemu dla doświadczonych? Z prostego powodu trzeba znać swoją dawke, a poza tym trzeba wiedzieć już co z sobą zmieszać aby uzyskać konkretny dla nas efekt. Także po zmieszaniu trzeba wiedzieć jaką koncentrację fero uzyskaliśmy. Sporo osób na początku daje większą dawke z tego względu, ponieważ boją się, że nie będzie efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi