Ferari91 Napisano 16 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2009 Kupilem sama chikare i zastaniawiam sie czy kupowac jeszcze phero ... Mam pytanie jaki sens jest kupowac jeszcze phero z tego co wiem ilosc feromonow w chiakrze jest wieksza niz w phero ... Myle sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blackmagic2121 Napisano 16 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Wrzesień 2009 I jak wrazenia? Sprawdzales ta Chikare? Ja myslalem tez kiedys o jej kupnie, ale zdecydowalem sie na PHX, ktory mnie jakos specjalnie nie zachwycil. Opisuj i testuj, dawaj znac pozniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kkkkk0 Napisano 18 Wrzesień 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2009 Kupujac feromony o czym myslales? do czego one ci mialy słuzyc... - jezeli do podrywu to PHX badz NPA - ty kupiles Chikare wiec mam sie domyslec ze nie chodzilo ci o ,,tzw. podryw''. Tak chikara tez do tego sie nadaje ale nie jest w tym sensie tak mocna jak PHX chociazby. To fero wg mnie do wywoladnia zaufania podziwu, do ralacji socjalnych. ZADAJ SOBIE TERAZ PYTANIE DO CZEGO TAK WLASCIWIE ONE MAJA CI SLUZYĆ???????/ POZDRAWIAM;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi