kangur65 Napisano 7 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2009 ...bo ja od kliku dni posiadam te dwa feromony i probuje je mieszać Zacząłem od roztarcia na nadgarstki 0,5 kropli NPA i przeciągnięcie rurką po razie za lewym i prawym uchem! Czekam na wasze metody mieszania tych że feromonów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miketg84 Napisano 8 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2009 Witaj ! Ja używm takiego mixu: NPA daje 0,5 kropli jedno przytknięcie do flakonu palcem i rozcieram to pod nos a resztę na jabłko Adama. PHX (14ml) otarcie wężykiem z boku szyi za uszmi . Jeśli idę na impreze to daje 0,5 psiknięcia albo 1 psik . Teraz mam olejek K2 Pheromones i będe łączył go z tym mixem. Perfumy na fero to Hugo Boss Selection , Lacoste Pour Home ( szare) mam też próbki Pierre Cardine i Givenchy Play. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangur65 Napisano 10 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2009 ..Dzieki za info Szkoda ze nie uzywasz Phx1 ml bo wieksza butla inaczej sie dawkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi