najkotajzer Napisano 12 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2009 Witam, otóż obecnie mam na stanie jeszcze pół buteleczki NPA i 2/3 Pheromaxu, zastanawiam się czy nie przelać NPA do fiolki z Pheromaxem... czy ktoś tak próbował? Czy może jednak odradzacie takie mieszanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raspbery Napisano 12 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Październik 2009 ja odradzam kwestia stęzeń i tak dalej pozatył odzielnie łatwiej dawkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangur65 Napisano 13 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2009 ja tez ...moze wyjsc kaszana i mieszkanka wybuchowa a potem tego nie odwrocisz ! lepiej niech zostane w swoim fiolkach i tak testowac na poczatku korzystania z dawkami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
najkotajzer Napisano 13 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2009 Hmm... jeszcze nad tym pomyślę dzięki za opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi