anonim Napisano 21 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2009 Cześć wszystkim Jestem tu nowy, ale nie mam czasu się rozpisywać. Pytanko.. co mam wpisać w polu nr urzędu pocztowego? Znalazłem w wyszukiwarce informacje o placówce, ale nie ma tam tego. W naszej miejscowości jest tylko jedna placówka. Mam wpisać "1"? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raspbery Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 jak jest 1 wystraczy kod pocztowy i adres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anonim Napisano 22 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 Chcę dostać paczkę w formie POSTE RESTANTE, a tam pole numeru urzędu pocztowego jest wymagane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raspbery Napisano 22 Październik 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 to w pisz 1 w takich wypadkach to i tak niema zanacznia mało kto na to patrzy równie dobrze możesz wpisać 19 coś o tym wiem trochę sie tego nawysyłałem kiedyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anonim Napisano 22 Październik 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2009 Dzięki Załatwione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi