Jamaican_boy Napisano 12 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2009 Witam mam taki problem,Mianowice bardzo podoba mi się koleżanka z pracy,widuje się z nią na codzien chciałbym się z nią bliżej zapoznać(rozmawiam z nią bez problemu,chodzi mi o to żeby stał się w jej oczach atrakcyjnym mężczyzną) Czy możecie polecić jaki feromon byłby najlepszy na wzbudzenie zainteresowania u płci przeciwnej? Bardzo prosiłbym o szybka odp bo przymierzam się do kupna na feromony.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamaican_boy Napisano 13 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2009 OK chyb zainwestuje w NPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fokus1410 Napisano 13 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2009 dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UPG Napisano 14 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 Do NPA dokup sobie próbkę PHX i eksperymentuj Jeżeli chcesz zaoszczędzić na wysyłce to odezwij się do mnie, mam kody na darmową wysyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamaican_boy Napisano 14 Listopad 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2009 Trochę dużo kasy to wychodzi.....Npa+ próbka pheromaxu ;< Narazie kupie samo NPA bo z tego co czytałem to najlepsze są efekty ^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi