2szarozielone Napisano 22 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2009 Witam. Mam pytanie do Was odnośnie feromonów. Osobiście nigdy ich nie stosowałam więc nie mam doświadczenia. Jednak chciałabym spróbować i wybrałam dla siebie na początek Relation Magic. Na czym mi zależy najbardziej? Na nowych znajomościach, chciałabym poznać kogoś bliżej , jest już ktoś taki w moim otoczeniu, ale mamy słaby kontakt, w zasadzie tylko wzrokowy. Wiem, że niedlugo będzie okazja do bliższego poznania i chciałabym zapytać czy ten feromon będzie odpowiedni? Nie zależy mi tylko na tym aby partner odebrał mnie jako obiekt seksualny. To może później;) Na początek przywiązanie... Czy dobry feromon dla siebie wybrałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangur65 Napisano 24 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2009 ...no powiedzmy ze dobty ja stosowalem Relship Magic Man i czulem na sobie dzialanie a czy u innych..? ...jakies dzialanie mozna bylo zauwazyc ..jak masz wiecej kasy to od razu zamow sobie Phx 14 ml ...albo na poczatek próbke tego POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kangur65 Napisano 24 Listopad 2009 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2009 ...no powiedzmy ze dobry ja stosowalem Relship Magic Man i czulem na sobie dzialanie a czy u innych..? ...jakies dzialanie mozna bylo zauwazyc ..jak masz wiecej kasy to od razu zamow sobie Phx 14 ml ...albo na poczatek próbke tego POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi