Activ Napisano 12 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2006 co polecacie z tych dwóch feromonów do zastosowania na imprezie Pheromax czy NPA. Patrzyłem na stęzenie obu produktów i wychodzi ze NPA jest bardziej stęzone od Pheromaxu, czy to ma jakies znaczenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 12 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2006 po pierwsze witam na forum co do fero o sobiscie polecil bym Ci pheromax.Ma on co prawda nizsze stęzenie od NPA ale feromony które posoda są bardzie aktywne i pobudzają sexualnie co na impreskach jest wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 12 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2006 Hejo Activ;) Więc... nie używałem Pheromaxu, tylko NPA i mogę powiedzieć, że sprawdza się świetnie;) Polecam w 1000% Z tym, że jeśli idzie np o łatwość aplikacji Pheromax porównany do NPA wypada raczej lepiej... do wyboru atomizer lub kulka (próbka)...a w NPA tylko kroplomierz, choć muszę powiedzieć, że super wygodny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Activ Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2006 własnie mnie najbardziej interesuje to który z nich lepiej będzie działał na kobiety...a w szczególnosci na jedną z którą kontakt mi sie urwał i niechce mnie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 13 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2006 własnie mnie najbardziej interesuje to który z nich lepiej będzie działał na kobiety...a w szczególnosci na jedną z którą kontakt mi sie urwał i niechce mnie znać chikara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Activ Napisano 13 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2006 najbardziej interesują mnie własnie Pheromax i NPA bo jeżeli chodzi o chikare to juz kiedys ją stosowałem i niemiałem efektów w postaci jakiegos większego zainteresowania moją osobą (jezeli chodzi o podrywanie to niejetsem nowicjuszem) a teraz chciałbym wypróbowac jeden z tamtych specyfików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 13 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2006 Jeśli chcesz odzyskać względy kobiety nie wiem czy te fero nie będą za mocne... Ale z drugiej strony dzięki nim dziewczyna może Cię postrzegać zupełnie inaczej i zechce poznać od nowa... Nie używałem Pheromaxcu, jedynie NPA i jestem bardzo bardzo bardzo bardzo... bardzo zadowolony:D:D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 13 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2006 oj, nie zgadzam się. To znaczy, Sephiroth, nie napisałeś, że polecasz NPA, ale ja mimo wszystko zalecam do tego akurat celu Pheromax. Dlaczego? ano dlatego, że kiedyś miałem taką sytuację, że próbowałem poderwać jedną dziewczynę, bylem zresztą w niej szczerze zakochany, ale to się nie udawało (także nie miałem wtedy fero), doszło nawet do skutku odwrotnego od zamierzonego i ona mnie wręcz zaczęła unikać (nie tak jak Ty piszesz, że nie chciała mnie znać, ale po prostu udawała, że mnie nie widzi, etc.) . Po paru miesiącach, jak kupiłem feromony, a pirewszym moim zakupem był właśnie Pheromax Man 2ml, co tu dużo pisać, udało się nawet więcej niż przypuszczałem (zgadnijcie co ), bo myślałem, że tylko trochę pomoże, ale że i tak nic z tego nie będzie (byłem raczej fero-sceptykiem), ale się pomyliłem BYĆ MOŻE, jeżeli miałbym wtedy NPA, to skutek byłby ten sam... tak po głębszym zastanowieniu, stwierdzam, że to jest nawet bardzo możliwe, ale piszę to, co spostrzegłem. Co do porównania ogólnego NPA i Pheromax, to pisałem już o tym nie raz. wg. mnie Pheromax jest lepszą opcją (poczytaj inne mojep osty na ten temat). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 13 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2006 hehhhh .... No dobzie, niech Ci będzie;P Ale ja i tak zachwalać NPA będę ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi