Alchemiczka Napisano 15 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2006 I dziś znów jest piątek, czyli wyruszam na podbój manipulacyjny Uwielbiam dostrzegać efekty działania pheromaxu!!!A oni nie wiedzą ...Na pewno się pochwalę, zawitam tu jutro!!!Miłego weekendu życzę wszystkim manipulantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alchemiczka Napisano 16 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2006 Oj, nie ma się czym chwalić za bardzo Feromonki działały fantastycznie, ja natomiast nie bardzo...Za dużo płynów niektórych A mogło być fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alchemiczka Napisano 24 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2006 Nie wyobrażam sobie już normalnego, codziennnego funkcjonowania bez feromonów. "Ubrana" w pheromax czuję się ważna, zauważana, atrakcyjna, pewna siebie To fantastyczne lekarstwo na zaburzenia w komunikacji interpersonalnej, tylko trzeba uwierzyć w jego działanie Pozdrawiam wszystkich nieśmiałych feromonowiczów - niech obudzą się w Was bestie manipulacji!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marella1 Napisano 28 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2006 co konkretnie robisz? bo u mnie jakos trudno mi zauwazyc ich dzialanie, moze cos nietak dzialam? chodzi mi,ze niewiem jak sie zachowywac, co mowic itp. Niemam specjalnych klopotow z facetami, wygadana i wesola ze mnie osobka, ale czasem to nie wystarcza. Mozesz cos podpowiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlos Napisano 28 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2006 co konkretnie robisz? bo u mnie jakos trudno mi zauwazyc ich dzialanie, moze cos nietak dzialam? chodzi mi,ze niewiem jak sie zachowywac, co mowic itp. Niemam specjalnych klopotow z facetami, wygadana i wesola ze mnie osobka, ale czasem to nie wystarcza. Mozesz cos podpowiedziec? heheh, mowisz co chcesz, byle nie byly to tematy z Waszego kregu spolecznego, czyli szkola, przykre rzeczy, nawet o pogodzie sie rozmawia, wszystko wychodzi najlepiej na spontanie, na randke nie pojdziesz z kartka wypisana tematami co mowic a facet reaguje wzrokowo, wiec jesli nie ma sie urody, to facet wiekszej uwagi nie przykuje pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P. Napisano 28 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2006 co konkretnie robisz? bo u mnie jakos trudno mi zauwazyc ich dzialanie, moze cos nietak dzialam? chodzi mi,ze niewiem jak sie zachowywac, co mowic itp. Niemam specjalnych klopotow z facetami, wygadana i wesola ze mnie osobka, ale czasem to nie wystarcza. Mozesz cos podpowiedziec? Daj facetowi do zrozumienia ze masz na niego ochote - to na nas najlepiej dziala - proste, jasne sytuacje . Ale jesli sie nie spodobasz to nie wazne co bys robila i tak facet na ciebei uwagi nei zwroci, chyba ze bedzie bardzo pijany i bedzie mu juz wszystko obojetne. Jestesmy wzrokowcami i niestety tego nie przeskoczysz i chyba nawet feromony tego nie pokonaja . P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alchemiczka Napisano 15 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2007 co konkretnie robisz? bo u mnie jakos trudno mi zauwazyc ich dzialanie, moze cos nietak dzialam? chodzi mi,ze niewiem jak sie zachowywac, co mowic itp. Niemam specjalnych klopotow z facetami, wygadana i wesola ze mnie osobka, ale czasem to nie wystarcza. Mozesz cos podpowiedziec? Ciężko mi dać Ci gotową receptę. To wypływa z człowieka, a te dodatkowe procenty atrakcyjności sprawiają, że naprawdę czuję, że jestem słuchana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi