Tester18 Napisano 10 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2010 siemka. Chce odkrecic flakon z perfumami lacoste i cos mi nie idzie, a nie chce na sile tego robic zeby nie zepsuc automizera... Czy ktos moze mi napisac jak to bezpiecznie zrobic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 11 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2010 A czy go w ogóle da się odkręcić? Czy nie jest to atomizer zaciskany? Najlepiej przepsikać perfumy do jakiegoś małego atomizerka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miketg84 Napisano 11 Marzec 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2010 ja mam Lacoste Pour homme 30 ml i atomizer jest cały z plastiku wciśnięty i nie da się go wyjąć . Też chciałem przelać perfume do małej próbki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tester18 Napisano 11 Marzec 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2010 Wlaśnie ten automizer jest jakby polaczony nierozerwalnie z flakonem... Bylo mi to potrzebne bo sie zastnawialem czy nie zmieszac fero z lacosta, ale mniejsza z tym. A z przepsikiwaniem to za duzo zachodu jak dla mnie nieważne już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi