Daniel Napisano 16 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2006 Witam Zakupiłem sobie pheromax 2 ml 2 tygodnie temu??? wczoraj zauwazyłem ze w zawartosci pływają sobie białe jakies farfocle.I chciałem się zapytać czy czasem feromony sie niezwazyły czy cos.Poniewaz w instrukcji pisze ze trzymac ciemnym i chłodnym miejscu>A ja trzymam w spodniach w kieszeni jak ide do szkoły.A tak to sobie stoi w barku. POzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlos Napisano 16 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2006 witam ! to nie mleko, nie ma sie co zwazyc... to po prostu martwy naskorek z miejsc gdzie smarowales pheromax, spokojnie bez nerwow, nie ma zadnych skutkow ubocznych jakbys otworzyl antypers w kulce jest na pewno tak samo... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 16 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2006 Już było na forum o tym wspominane, kilka razy..... SZUKAJ się kłania.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel Napisano 16 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2006 oke dzięki bo juz myslałem ze juz niebedzie sie nadawał do uzytku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 16 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2006 Będzie się nadawał do uzytku, nie martw się Carlos dobrze napisał, ze to kawałki naskórka. Naskórek się złuszcza i zbiera na kulce, wszystko później ląduje na dnie flakonika... Niezbyt to wygląda przez ścianki, ale nie ma się czym martwić Wiec... Odpowiedź na przedstawione pytanie udzielona, temat wyczerpany... Niech służy potomności;) Zamykam, żeby nie robić bałaganu, w wypadku chęci dopisania czegoś ważnego kontakt na PW, temat odblokuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi