Paweu Napisano 8 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Mam do sprzedania feromony Pheromax,14 ml. Feromony kupiłem bratu,niestety prezent okazał się nie trafiony. Sprzedam całość za 200 zł (na stronie: http://www.feromony.pl/PHEROMAX kosztują 269 zł), brat raz psiknął niewielką ilość na przegub. Teoretycznie mógłbym je zwrócić,lecz zdecydowałem się je sprzedać za okazyjną cenę 200 zł. PHEROMAX 14 ml 200 zł Zainteresowanych zapraszam do pisania wiadomości. Myślę że najlepiej jak wyślę je na podany adres zamieszkania/poczty i zainteresowany otrzyma je po uiszczeniu opłaty. (tzw.za pobraniem). pozdrawiam zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweu Napisano 10 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Kwiecień 2010 Cena podlega negocjacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jataman80 Napisano 11 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2010 Czy mógłbyś sprzedać pół flakonu za 100zł, bo chętnie bym kupił, ale mam mało pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruk Napisano 11 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2010 A drugie pół ma se wychlać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweu Napisano 14 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2010 Sprzedałem pół flakonu Pheromax za 100 zł +koszt wysyłki, czekam na kolejnego chętnego na tą okazję pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi