Michal Napisano 23 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2006 Czy jesli na dyskotekach zauwazalem duzo napalonych lasek i to ostroo uzywalem wtedy malo pheromaxu delikatne pszejechanie palcem po kulce i na szyje ,i troche dobrego perfumu to czy będe mial lepsze efekty jak nałoże na siebie np,pociągne kulką od ucha do nasady szyij czy to będzie cos innego bo jak inni pisza to niby male dawki niedzialają Będą lepsze efekty po uzyciu większej dawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 23 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2006 Dajesz tyle, ile pisze w instrukcji! "I na szyję"- skąd ja mam wiedzieć ile ty na szyję dałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Administrator Napisano 25 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2006 Zgodnie z regulaminem, w tym wątku usunięto wpisy obrażające użytkowników forum. Proszę o kontynuowanie tematu związanego z feromonami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 26 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2006 Michale... dwie sprawy: pierwsze, pisz bardziej zrozumiale, bo z tego... hmmm bełkotu, inaczej nie da się nazwać, przykro mi, nic nie da się zrozumieć... drugie, to nie ten dział, dyskusje na tematy a opisy własnych przeżyć to mała różnica... dlatego przenoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi