rafael190 Napisano 16 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 16 Sierpień 2010 Witam dzisiaj zamówiłem The edge ponieważ jestem troche nie smiały, i chcialbym poprawic kontakty z dziewczynami itd. Lecz przed chwila przeczytalem że działa to na chłopaków jak płachta na byka w sensie agresji mógłby mi to ktoś wytlumaczyc ? I czy po stosowaniu The Edge dziewczyny też będą mnie "lepiej spostrzegac" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruk Napisano 18 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2010 Lecz przed chwila przeczytalem że działa to na chłopaków jak płachta na byka w sensie agresji mógłby mi to ktoś wytlumaczyc ? Typowo naturalny mechanizm. Najsilniejszy samiec w stadzie wzbudza podziw i respekt, ale jednocześnie jest silnym konkurentem więc się go nie lubi. Jeżeli efekt jaki dajesz nie idzie w parze z Twoją budową ciała lub siłą charakteru - inni samce, czując zagrożenie z Twojej strony, będą chcieli się Ciebie pozbyć. Im więcej tego na siebie nałożysz tym silniejszy będzie efekt. I czy po stosowaniu The Edge dziewczyny też będą mnie "lepiej spostrzegac" ? Po to właśnie kupuje się feromony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafael190 Napisano 18 Sierpień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2010 Ok już wszystko rozumiem Wczoraj mi paczka przyszla z The Edge więc dzisiaj mam zamiar sprobowac pierwszy raz zobaczymy co sie stanie ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafael190 Napisano 18 Sierpień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2010 psiknołem okolo 12 1.5 raza caly psik dalem na szyje a polowe na nadgarstki, zauwarzylem ze jestem troche bardziej rozgadany, przed chwila zaaplikowalem jeszcze raz i teraz jestem caly czas usmiechniety, wiec teraz jestem przekonany w 100% że Feromony działaja, narazie nie bylem na żadnym spotkaniu wiec nie wiem czy dziala to na ludzi, ale w domu mama jest dla mnie milsza i z tata wiecej gadam. Zobaczymy jakie beda efekty poźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruk Napisano 18 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2010 Uważaj bo jesteś na drodze do przedawkowania. Nie ponawiaj aplikacji przed zmyciem poprzedniej. The Edge zawiera Androstenon który jest bardzo silnym feromonem, lepiej z nim nie przesadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafael190 Napisano 18 Sierpień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2010 Ok będę o Tym pamiętał. dzień się kończy a wiec małe podsumowanie 1 dnia. A wiec tak rano 1.5 psiknięcia byłem bardziej rozmowny, oprócz tego że byłem bardziej rozgadany nie zauważyłem nic. kolo 15 dałem jeszcze jedno psikniecie i rodzice stali sie bardziej dla mnie mili ja byłem bardziej uśmiechniety i rozgadany. Poszedłem dzisiaj na szczepienie bo 18 skonczylem i musialem i usiadłem koło bardzo sympatycznej dziewczyny nagle zaczela sie milo usmiechac do mnie i jak zaczolem rozmowe to ona byla caly czas usmiechnieta i wesola. Może to jest jej osobowosc albo feromony tak podzialaly tego nie wiem, ale wiem na pewno że fero działa na 100% chocby przez to uśmiechanie sie caly czas i wieksza chec do rozmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
farjestad Napisano 18 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2010 pierwszego dnia fero zawsze działają najlepiej i raczej w mojej opinii nie ma w efekcie 1 razu efektu placebo, chociaz moze to tylko chore wymysly mojej wyobrazni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafael190 Napisano 18 Sierpień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2010 mam nadzieje że nadal będzie tak samo tzn żę będe uśmiechniety chodził itd. Ale teraz wiem na pewno że fero dziala na 100% i nikt mi teraz nie powie że nie maja zadnego wplywu na czlowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruk Napisano 18 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2010 Działania na rodzicach raczej nie sprawdzaj, znają cię długo i wiedzą jaki jesteś, poza tym relacja rodzic-dziecko na gruncie feromonowym raczej odpycha. Tzn ponoć rodzicom intensywny zapach feromonów ich potomstwa odpycha i jest nieprzyjemny. Podobna sytuacja jest z rodzeństwem. Po prostu natura zabezpiecza się w ten sposób przed kazirodztwem, w wyniku którego powstałby wadliwy materiał genetyczny. Mojej mamie zawsze śmierdzę jak mam na sobie choćby śladową ilość fero. Komiczne to jest jak wtedy narzeka Szybko się przyzwyczaisz do działania feromonów na siebie, powodzenia w polowaniu na innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafael190 Napisano 18 Sierpień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Sierpień 2010 nie chciałem na nich przetestować fero, ale zauwarzyłem to co napisałem jutro kolejne testy ;d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafael190 Napisano 19 Sierpień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2010 dzisiaj sie nie psikałem ponieważ połowe dnia spędzilem w domu potem wyszedłem tylko na trening wiec postanowiłem sie nie psikac bo to sensu by nie mialo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruk Napisano 19 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Sierpień 2010 No nie miałoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Free_stYle Napisano 20 Sierpień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2010 rafael190 a mogłeś... miałbyś pogląd jak faceci na treningu reagują na Ciebie czy mają ochotę przyłożyć Ci... a może wręcz przeciwnie z pełnym szacunkiem do Ciebie podchodzą... a może po prostu nic się nie zmieniło mógłbyś sporo informacji uzyskać o działaniu The Edge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafael190 Napisano 20 Sierpień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2010 Ale na treningu każdy mnie zna od 8 lat wiec każdy ma omnie zdanie wyrobione. Więc wątpie by cos podziałały fero, ale dzisiaj popsikam sie i zobacze co sie stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafael190 Napisano 20 Sierpień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2010 psiknolem sie 1.5 raza i nie zauważyłem zupełnie nic. Jutro psikne sie 2 razy jak w pierwszym dniu i zobacze co będzie. Mam nadzieje że 2 psikniecia dadza efekt bo jutro najprawdopodobniej z "kolezanka" na pole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi