endrju123 Napisano 6 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2010 Witam, kupilem sobie niedawno feromony pheromax i chikara, wczesniej uzywalem Love & Desire. Dzisiaj przed szkola popsikalem sie pheromaxem, tzn jedno psikniecie na dlon i posmarowalem szyje, za kilka sekund zaczelo tak smierdziec feromonami ze moje sniadanie podchodzilo m do gory! Az mnie mdli jak czuje ten smrod. Nie wiem czy to normalne czy dostalem feromony dla skunksow i sprzedawca nabil mnie w butelke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miketg84 Napisano 6 Październik 2010 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2010 Witaj . Jeżeli kupiłeś na feromony.pl to się nie nabiłeś , to norrmalna reakcja . Pewnie jeszcze jesteś młody ile masz lat ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
endrju123 Napisano 7 Październik 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2010 Feromony działają w zależności od wieku? Jestem młody (20lat). Zmniejszyłem dzisiaj dawkę i nie miałem torsji jak wcześniej. Ciężko też pozbyć się zapachu po 24h i szorowaniu nadaj czuję na nadgarstku "zapach" phx :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
superman Napisano 4 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Luty 2011 mam to samo , tez czuje nieziemski smród i nawet markowe mocne perfumy nie potrafia tego zamaskowac . I teraz rodzi sie pytanie ?? Kobiety lubia taki zapach ??? bo ja sie czuje nieswojo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi