grzesiek69 Napisano 25 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2006 Co sadzicie o RM? Jakie dzialanie zauwazyliscie? Malo jest o tym na forum dlaczego? Jest slaby, wyszedl z mody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 25 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2006 Po prostu są lepsze produkty. Osobiście w jednej z ankiet zaznaczyłem RM, bo na co dzień dobrze sie sprawdza. Jako pierwszy feromon miałem właśnie RM, zauważyłem, że lepiej komunikuję się z dziewczynami z klasy. No i ma ładny zapach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel Napisano 25 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2006 a jaki będzie efekt pheromax+RM(Mieszanka)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 25 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2006 Nie wiem czy ktoś próbował. Sam spróbuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi