bobek2009x Napisano 19 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2010 Witam, Chciałbym sie podzielić moimi wrażeniami, nie mam kłopotów z dziewczynami ale postanowiłem sprawdzić działanie feromonow poniewaz zaciekawilo mnie podrywanie przez dziewczyny ze niby sie ocieraja itp kupiłem najtansze perection i chusteczke the edge i zauwazyłem ze działa ale na starsze kobiety mam 20 lat a starsze panei sie do mnie usmiechaja a mlodsze to nei wiem bo nie ktore zawsze sie smialy a starsze nigdy co zrobic aby zaczelo dzialac na mlodsze kupic phermax czy cos a i jeszcze jedna specialnie popsikalem sie the edge i usiadlem kolo kuzynki na reakcja byla szkoda ze tylko z jednego metra i tak krotko prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal Napisano 2 Grudzień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2011 Człowieku to twoja autosugestia , szeroki usmiech z fero czy bez bd to samo ,,jedynie w łóżku z kobieta cos sie zmieni i to nie zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi