seksiczekolada Napisano 26 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2010 Witam kupie PHEROMAX , BTB , CHIKARE w rozsądnych cenach propozycje prosze w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoverBoy Napisano 26 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2010 Mogę Ci sprzedać 3/4 PHX - próbkę 25zł proponuję, wysyłkę już wliczyłem Proponuję od próbki zacząć, bo niby takie świetne efekty daje, ale jednak na każdego inaczej działa. Ja próbowałem rożne dawki i efekty były ujemne. W sensie że efekty były, ale kobiety strzelały hasłem " nie ufam Ci", albo mnie odpychały, a jak dochodziło do zbliżenia seksualnego to strzeliła mi jedna " śmierdzisz potem jak stary dziad" wskazując miejsce gdzie nałożyłem delikatnie patyczkiem PHX. Dla tego chce się tego pozbyć BTB - POLECAM świetne efekty. Jeszcze NPA spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seksiczekolada Napisano 26 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2010 LoverBoy a na ile to tak mniej wiecej styknie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoverBoy Napisano 26 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2010 hmm, na ile ? to sprawa indywidualna, zależy ile razy w tyg będziesz używał i zależy jaka dawka zadziała. 1 przechylenie fiolki to 0,5kropli Ja użyłem ok. 8x - 2tyg Myślę że 3x w tyg jeśli użyjesz, np. 1kroplę, to na miesiąc lub półtora powinno Ci starczyć. Ale na 99% na miesiąc. No ale zalezy przy jakiej ilości zaczniesz widzieć efekty, jęśli np. przy 4-6 przechyleniach (2-3krople) to wiadomo że na mniej. Ja użyłem najwięcej 3krople, a najmniej 0,25kropli. Przy najmniejszej, niby śmierdziałem, a wzwyż to tylko nie chciały ze mną gadać i mi nie ufały - czest słyszałem te teksty aż do znudzenia. Przy BTB to inna bajka - seks taniec, ciągle dotyki przez panny, wpatrywanie się jak w obrazek itd ;P W sumie bez BTB podobnie jest, ale muszę się bardziej postarać, a tu w sumie po minucie idzie lekko Ale tpfu tpfu, żeby nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seksiczekolada Napisano 26 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2010 hehe no okej to aukcyjka allegro i tranzakcje robimy ? ja NPA jeszcze sobie tez zamowilem zobacze co to ogolnie jest czy warte czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoverBoy Napisano 26 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2010 Ok, zaraz wystawie. Ja o NPa mysle tylko po to aby sprawdzić czy daje efekt jak po kawie, bo czasem mam zmułe i nie mam sił aby uwodzić panienki, mimo że chcę Zaraz wstawię linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoverBoy Napisano 26 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=1342110234 Link W razie dodatkowych pytan, zapraszam na gg 20065515 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seksiczekolada Napisano 27 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2010 już z przesyłką ma sie rozumieć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoverBoy Napisano 27 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2010 tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seksiczekolada Napisano 27 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoverBoy Napisano 28 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2010 Jak przelejesz kase to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seksiczekolada Napisano 28 Listopad 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2010 daje znac wlasnie kolezanka zrobila przelew jak by co to nie dawaj mi komentarza ja Tobie wystawie jak będziesz chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LoverBoy Napisano 28 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2010 pewnie że chcę komentarz ;) A na jaki adres mam wysłać ? i dlaczego nie chcesz komentarza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi