mlodyy Napisano 5 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2006 Witam wszystkich na forum. Mam dwa pytania na temat feromonów 1.Które feromony wybrać na początek Pheromax albo Chikara lub coś innego zainwestować??? 2.Czy tylko feromony są sprzedawane przez internet czy gdzieś można kupić w sklepie lub jakiejś firmie która tym sie zajmuje oprucz sex-shopu. Za wszelkie informacje z góry dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 5 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2006 1. Zależy do czego chcesz je zastosować. http://feromony.pl/gama 2. Z tego co wiem to w sex shopie sprzedawane są najtańsze pseudo feromony, które nie mają prawa działać- w domyśle te co na allegro.pl I nie sądzę aby te prawdziwe feromony sprzedawane były w sklepie; czy widziałeś kiedyś taki sklep z szyldem "Feromony"??? Bo ja nie. I pamiętaj- przy sprzedaży feromonów najważniejsza jest chyba dyskrecja i chyba sprzedaje się je tylko poprzez internet. W razie pytań- pisz śmiało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 1 Wrzesień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 1 Wrzesień 2006 moim zdaniem na poczatek próbka pheromoxa przynajmniej ja tak zrobilem bo to moj pierwszy zakup feromonów;D i czekam na paczke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi