wew45 Napisano 7 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 7 Grudzień 2010 Witam Mam próbke pheromaxu i teraz niech mi ktoś napisze co też ma lub juz odpowiednio przetostował w jaki sposób ją nałożyć,ile razy tym patyczkiem zamoczyć i ocierać o skóre czy może delikatnie z próbki wylać troche na nadgarstek ? próbka 1ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Prowokator Napisano 12 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2010 opcja szukaj boli? Jest 100tys tematow o tym na forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colour_night Napisano 28 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2011 dostalam ostatnio probke pheromaxu. pierwszego dnia maznelam 2razy po szyi patyczkiem i poczulam sie dziwnie...jakos tak cala w euforii. ludzie usmiechali sie do mnie, ja bylam strasznie rozgadana... w ogole policzki mi sie zaczerwienily, a w miejscu posmarowania mialam dziwne uczucie ale tylko przez jakis czas nastepnego dnia postanowilam zwiekszyc dawke przytknelam palec do otworu fiolki...teoretycznie powinno byc wiecej ale nie jestem przekonana... bylo tak jak poprzednio ale efekt jakby zmalal dzisiaj sprobowalam wrocic do pierwszej dawki i praktycznie nie zauwazylam zadnego efektu... czy jest to mozliwe ze organizm sie przyzwyczaja i za 2 czy 3 razem potrzeba nakladac wiecej niz za 1? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi