LoverBoy Napisano 15 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2010 Witajcie serdecznie ! Kolejnym moim testem jest NPA ! Ale nie do uwodzenia. Kupiłem go po to bo niby po nim człowiek czuje się jak po porządnej kawie + jakimś energetyku. Mam czasami problem z humorem, mianowicie czasami czuje się zmulony, nie do życia. Więc moje oczekiwania są od tego takie: - power ! - pewność siebie (widzę ? ok, to podchodzę na luzie z bananem na twarzy) - itd. itp Pierwszy dzień: Rano: 0,5 kropli (1 przechylenie na palca) Efekty: ZERO. Wciąż niewsypany. Po 6h zmyłem dokładnie mydłem i ciepłą wodą. Nałożyłem 1krople. (2 przechylenia na palec) Efekty: ZERO, od rana wciąż zmulony. Miejsce aplikacji: tylko pod nos, abym to ja to tylko czuł. Dziś: 1,5 kropli (3przechylenia) Miejsce: nos (na wacik psiknąłem perfumę i tez delikatnie posmarowałem pod nos) Efekty po 10min: na razie zerowe (spałem 14h i wciąż mi się ziewa) PS. Jaka jest dawka max ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miketg84 Napisano 17 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2010 Max to 2 krople ale przekraczanie więcej jak 0,5 kropli to samobójstwo w moim przypadku . Zimą uzywać mniej fero !! bo jest chłodniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seksiczekolada Napisano 18 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2010 co z tego że chłodniej ?? dłużej sie trzymają?:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doktorek37 Napisano 18 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 18 Grudzień 2010 Bez urazy, ale jak szukasz powera to polecam kawę, tigera lub ekstremalnie - coś w proszku. NPA to świetny produkt w relacjach z innymi - kobiety zniewala, facetów trzyma na duży dystans. Przynajmniej w moim wypadku. Używam go od kilku lat i zawsze widzę efekty jego działania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi