patryk194 Napisano 5 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2011 http://www.e-feromony.pl/feromony-miyoshi-miyagi-pure-instinct-8-ml-12 opłaca się kupić te feromony ? jeszcze nigdy tego nie używałem.... laski będą na mnie po tym zwracać większą uwagę ? czy ja się po tym będę normalnie czuł czy jakoś inaczej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzikiwiesiek Napisano 6 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2011 raczej marnie to wygląda. ______________ proxy server 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
valery Napisano 7 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2011 Nie ma żadnej ustawy w polskim prawie która mówi że produkt ma zawierać to co producent podaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diku Napisano 19 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2011 Na Twoim miejscu zainwestowałbym w jakąś sprawdzoną markę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tKarolla Napisano 25 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2015 Miyoshi Miyagi instikt - mają fajny zapach, być może są w tym jakieś feromony bo mojego faceta poderwalam na to, powtarzał mi ze pięknie pachnę. Jeszcze mam troszkę we fiolce, używam ich z btb lub Reationship, i w dawkach umiarkowanych od 1 do 2 psikow wystarcza, bo też boli głowa ale czy od zapachu czy od feromonów - tego nie wiem. W każdym razie damskie moge polecić bo ładnie pachnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechotnik Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Jeśli chodzi o mnie, to też myślę że nie warto wydawać pieniędzy. Podejrzanie to wygląda. To tylko moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tKarolla Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Ja wyłącznie o zapach mogła bym ponownie kupić, bo z feromonami mogą mieć mało/nic wspólnego, a cena nie jest tragiczna. Ogólnie ostatnio przeszłam się po Krakowskich sex shopach i w każdym pytałam jakie są zawarte feromony w poszczególnych produktach.. a Panie do mnie - no.. feromony, to pytam - jakie i w jakim stężeniu, a one patrzą na mnie jak na dziwaczkę.. heh nawet pojęcia nie mają o tym co sprzedają.. Ehh.. Jedynie w Krakowie to sex shop "COCO" jest obeznany, gdzie dostałam fajne informacje i można było niuchnąć po niektóre fero zapachowe. Reszta sklepów tego rodzaju to lipa totalna, obsługa nie wie co sprzedaje. Poza głupimi, zmieszanymi uśmiechami Pań nic się nie dowiedziałam. Ale feromonów które są na feromony.pl nigdzie nie było, znalazłam w w/w sex shopie BTB z tego co pamiętam i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechotnik Napisano 26 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2015 Nie wiedziałem że w sex-shopach są feromony. Afrodyzjaki na pewno, nie wie co sprzedaje bo liczy się sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Torreador Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Jak nie macie powodzenia u kobiet to polecam Alluramin,to feromony dzięki którym zwiększyło się moje powodzenie u kobiet,polecił mi je kumpel i to naprawde działa.Nie jestem typem macho a dzięki tym feromonom kobietki same zaczęły do mnie zagadywać.Polecam. [uSUNIĘTO LINK SPAMERSKI] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechotnik Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 A jaki mają zapach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lambster Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 słuchajcie, na rynku jest dużo fero-podróbek. Oczywiście, że wg prawa w produkcie powinno być to, co opisuje producent, ale czy każdy jest uczciwy? Ostatnio wiziałęm wiele shitu w sklepach. Takie sekshopowe buble za 5zł. Proponuję kupować sprawdzone fero. Jeśli coś kosztuje mniej niż 100zł to nie wierzę, że ma w sobie jakiekolwiek fero. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tKarolla Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Brawo za odważną reklamę alluramin'u, ale mają zapach damskich perfum dla starszych kobiet, mimo że są podobno męskie. Wypowiadałam się już na ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechotnik Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Mimo wszystko nie zgodzę się z tym że poniżej 100,-zł nie można kupić dobrego feromony. Tym bardziej ze Relationship Magic czy też Alchemy kosztują poniżej tej wartości. Problem jest raczej z podróbkami a nie z ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tKarolla Napisano 27 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2015 Ogólnie cena alchemy i relationship bierze się z pojemności. Jeśli The Edge miało by tylko 5ml kosztowały by ok. 26zł. Relationship mam, ładnie pachną jak truskawka, intensywnie czuć w nich zapach feromonu. Jeśli chodzi o podróbki to fakt, jest z tym ogromny problem. Ja nie tworzę reklamy, ale mimo wszystko feromony.pl przynajmniej bubli nie sprzedadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi