marella1 Napisano 28 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2006 Mam propozycje dla wszystkich odwaznych i wtajemniczonych. Przetestujmy sami na sobie fero, powiemy swoje spostrzezenia i wymienimy doswiadczenia , moze cos ciekawego sie dowiemy. Zawsze to nowe doswiadczenie , pomysly itp. No i nowa znajomosc, chyba tez sie przyda , prawda ? Tylko z racji nierobienia sobie i innym klopotu proponuje by to byli ludzie stanu wolnego, bo pozostali maja na kim testowac. Co wy na to? Ja tam chetnie bym sie spotkala. Zostawiajcie swoje propozycje, maile , gg itp. A tak przy okazji mozna zrobic wspolne spotkanie wszystkich fanow tego szalenstwa we Wrocku. aqualifetoday@yahoo.co.uk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 28 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2006 myślę, że te nasze społeczeństwo jest zbyt małe i każdy by chciał, żeby to się odbyło możliwie blisko jego miejsca zamieszkania (jeżeli chodzi o spotkanie wszystkich), aczkolwiek nie mówię nie. Zresztą już sama piszesz, że we Wrocku , który to ani nie jest w centrum Polski, ani specjalnego dojazdu nie ma, ani na razie nie wiemy czy dużo osób z tamtych rejonów jest na forum, więc sama widizsz Ja bym się nie zjawił. Co do pojedynczych znajomości, to jak tam chcecie, choć mi takowe nie są potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 28 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2006 A mi się pomysł podoba, z tym, ze Wrocław jest trochę... daleko:( I jeszcze temacik nie w tym dziale... Przenoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturxxx Napisano 28 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2006 Witam Pomysł dobry ,sam o tym kiedys myślałem . Tylko problem właśnie z tym ,że jesteśmy rozrzuceni po całej Polsce,ja osobiście do Wrocławia mam około 250km . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel Napisano 28 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2006 Haha ja mam do wrocławia tylko100km.I będe we wrocławiu w tą Niedziele o 10:00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturxxx Napisano 28 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2006 Haha ja mam do wrocławia tylko100km.I będe we wrocławiu w tą Niedziele o 10:00. To proponuje umówić się z Marellą1 i przetestować wzajemnie feromony . Jak dla mnie to pasowały by katowice też nie mam daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel Napisano 28 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2006 Tak tylko ze jade na lotnisko po Ojca wiec raczej nie będzie czasu na to>Ale w jaki sposób mam przetestować feromony z Marrelą>>??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturxxx Napisano 28 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2006 Tak tylko ze jade na lotnisko po Ojca wiec raczej nie będzie czasu na to>Ale w jaki sposób mam przetestować feromony z Marrelą>>??? Niechciałbym żeby to jakoś nietaktownie zabrzmiało,poprostu zobaczyli byście czy są między wami jakies dziwne reakcje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel Napisano 28 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2006 Acha w ten sposób ale przeciez feromony nie będa tak dobrze działały jak bedziemy wiedziec o tym ze sa na nas zastosowane>Najlepiej działają jesli nikt o tym niewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturxxx Napisano 28 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2006 Z tym się zgodze,wkońcu podświadomie będziecie wiedzieć że ta druga osoba używała feromonów. Ale trzeba testować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daniel Napisano 28 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2006 To może Marello teraz Ty cos sie wypowiesz co o tym myslisz bo ja będe we Wrocku w Niedziele a raczej wolałbym sie spotkac trochę wczesniej gdzies 08:00-09:00.Poniewaz o 10:00musze odebrac tate z lotniska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TsTr Napisano 28 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2006 Jak to qrde brzmi spotkajmy się wcześniej bo muszę tatę odebrać - dobre dobre - mi tam Kraków pasuje najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiceManLbn Napisano 28 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2006 Wedlug mnie pomysl dobry, natomiast troszke gorzej z jego realizacj bo sa tutaj ludzie z roznych regionow Polski wiec trudno bedzie sie zebraz w szeregi i wyruszyc na testowanie... Najlepiej jak kazdy testuje indywidualnie i dzieli sie relacjami z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marella1 Napisano 29 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2006 To cooooool Fakt jest taki,ze zaproponowalam Wrocek bo ... tu mieszkam,myslalam,ze nas tu wiecej . No coz. Ale chlopcy nie przesadzajcie, 9rano w niedz? kurcze to ja nigdy nawet kolacji ze sniadaniem o tej porze niejadlam.... ok, ok, ale moze to tylko ja. Chlopcy ja wstaje przed 5, zapylam na basen, i tak sie moj kazdy dzien zaczyna, a weekend to jedyne 2 dni kiedy moge .... pospac. Proponuje wiec jakies terminy w okregu pia wieczor ,sob, niedz (ale nie rano , blagam ) . I ide o zaklad,ze wiekszosc z was ma wlasnie wtedy wolne. No to czekamy na propozycje A dlaułatwienia, moze niech kazdy pisze jakies wieksze miasto do ktorego ma najblizej, moze tak sie predzej odnajdziemy, mozna wtedy prywatne wiad juz sobie pisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar013 Napisano 29 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2006 ja mam niedaleko do wrocka pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rav Napisano 29 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2006 A kto jest z Katowic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturxxx Napisano 29 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2006 A kto jest z Katowic ? Ja jestem z Zabrza ,ale do Katowic daleko nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joses Napisano 30 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2006 Katowice wsumie jakis zlocik fajna rzecz znajomych nigdy za duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TsTr Napisano 4 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2007 Kraków piękne miasto i niedaleko mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alchemiczka Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2007 Mnie by chyba najbardziej Łódź odpowiadała, jest ktoś z tych okolic???Kurczę, fajny pomysł, ale może niekoniecznie o tej porze roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piteros65 Napisano 2 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2007 Jestem nową osobą tutaj, co prawda juz przeczytałem praktycznie całe te forum, hehe. Powiem Wam tak: kupiłem sobie NPA, Phero i RM. W pracy namówiłem koleżanke aby kupiła sobie Phero women. Powiem tak: co tam się u nas dzieje w pracy, to aż płakać się ze śmiechu chce Mamy więcej klientów w pracy jest wesoło, ludzie chetniej z nami rozmawiaja (i tak gadali - ale teraz hehehe). I teraz jak działają fero miedzy nami, a to jest super pytanie. Po pierwsze NIE kłócimi sie tak jak zawsze, a czesto sie kłóciliśmy sie. Teraz jakos fajnie jest, nie jest tak zle. Serio, "czuje sie" dzialanie fero. Ja sie nie raz złapałem na tym, ale kurde nie swiadomomie, ze ja tak nie chcacy dotkanłem po tyłku, alebo gdzies tutaj dotknał. Z reszta ona nie lepsza, hehehehahahaha ona to dopiero mnie dotyka. Z reszta mam wiekszy wpływ w pracy na nią , słucha mnie bardziej, hehehe. Jest fajna zabawa, mówie Wam. Czasem w pracy to mamy za duże steżenie fero i to wisi w powietrzu, i ludzie tak dziwnie sie zachowuja. Czasem mozna sie usmiac :DDDDD I powiem Wam, ze łatwo można wpaść w działanie fero i nie trzeba sie starac nawet :DDD dobra tyle pisania. Ale fakt, aby fero dzialalo musiz byc pozytywnie nastawiony, musizz sie usmiechac a to wówczas zadziala. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 2 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2007 Odnośnie tematu : Gliwice czyli do Katowic nie daleko... Odnośnie poprzedniego postu to cieszymy sie, ze dołączyła do naszej społeczności kolejna osoba. Proponuję aby następnym razem założyć nowy temat i tam pisać swoje wszystkie przygody z feromonami, może np. Jakieś bardziej szczegółowe opowiadanie z pracy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piteros65 Napisano 2 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2007 Dobry pomysł, na pewno podziele sie moimi obserwacjami, a sa bardzo ciekawe :DDDDD Nawet jak moja kolzanka obsługiwała takiego gostka. A on tak był zapatrzony ze myslalem ze sie zsikam ze smiechu. On nie wiedzial co robi. Jak spadł jej długopis, to LECIAŁ po niego. (zobaczyl ze mamy piachu troche naniesione ) powiedzial ze POSPRZATA dla niej!!!! masakra :DDDD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rand Napisano 3 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2007 W takim razie jeszcze raz zachęcam do stworzenia swojego własnego tematu z opowiadaniami, osobiście z chęcią poczytam o tych wszystkich ferozdarzeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DemonZniszczenia Napisano 3 Marzec 2007 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2007 A mi się pomysł podoba, z tym, ze Wrocław jest trochę... daleko:( I jeszcze temacik nie w tym dziale... Przenoszę witam pomozesz mi w czyms? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi