matt Napisano 19 Styczeń 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2011 Na całym forum poszperałem i dostrzegłem że polecane i testowane produkty znajdują się w sklepie feromony.pl Zaś ja mam pytanie o " Sexual Attraction Pheromones" Czy ktokolwiek stosował miał doczynienia itp. Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxi_lopez Napisano 18 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2012 Dokladnie szukalem na necie jakis obiektywnych opini, az trafilem tutaj. Mam to samo pytanie: Czy ktos juz stosowal i moze w miare obiektywnie stwierdzic jak dzialaja? lub Czy ktos moze takze porownac z innymi do tej pory stosowanymi? Zakupilbym, zeby przetestowac, ale chcialbym wiedzic czy moze juz ktos stosowal, czy warto, bo bez sensu nie chce marnowac piniedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi