Marek29 Napisano 7 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2011 Witam zakupiłem Alchemy men, w prezencie dostałem próbkę Chikary proszę o pomoc bo jest to mój pierwszy kontakt z fermonami. Czy można te fermony łączyć i jak je stosować aby osiągnąć dobre efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukaszk Napisano 13 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2011 chakira - ujdzie ale to nie są typowe fero do konkretnego działania mają one działanie wszystko po trochu czyli ogólna poprawa wizerunku osoby ale żadnych rewelacji alchemy - kumpel miał mało ekonomiczne i średnie działanie lepiej było kupić próbkę pheromaxu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek29 Napisano 15 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2011 Dokupiłem próbkę pheromax za namową Łukasz i zaczynam zabawę efekty opisze później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi