Icio Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 Witam. Mam po 3 nowe, nie otwierane, zaplombowane flakoniki NPA i BTB oraz jeden Pheromax Oxytocin 14ml. Cena: BTB 130zł NPA 90zł Pheromax 250zł + przesyłka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tajpan Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 Witam chętnie kupię NPA jeśli obniżysz cenę do 85zł. Tylko mam jedno pytanie czy jest możliwość wysłania go przesyłką pobraniową na poste restante? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patison Napisano 1 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2011 poszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomtom Napisano 2 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2011 to ja się podłącze BTB MAN za 125 włącznie z przesylką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Icio Napisano 11 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2011 sorry nie mialem przez tydzien internetu. oferta nadal aktualna jesli ktos jest jeszcze zainteresowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gucio776 Napisano 2 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2011 A jakie jeszcze zostały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi