valery Napisano 29 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2006 nie rozumiem po co niektóre tematy są blokowane??? i jeszcze ten wpis Sephirotha "jak byscie chcieli cos dopisac to piszcie do mnie a ja chwilowo ten temat przywroce..." pla pla pla..... tez bym sie cieszyl gdybym zablokowal neta na ziemi i jak bd mi sie chcialo to WAM go udostepiac byscie se cos za moja zgoda mogli napisac na ferum..... jednym slowem: niech moderatorami zostaną ferum i admin ps: Jestem przygotowany na krytyke z waszej strony itp itd.Pewnie bd-cie zszokowani moja wypowiedza ale niech do was dotrze ze jestem osoba mająca wlasne zdanie i ktora sie nie boi GLOSIC swojego zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 30 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2006 Nie będziesz skrytykowany, bo masz rację. Nie rozumiem postawy: "zablokuję, a potem odblokuję". Bezsensu. Jak ktoś będzie chciał coś napisać, to napisze, jak temat będzie już wyczerpany, to nikt nic nie będzie pisać i tyle. Nie trzeba za każdym razem blokować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 30 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2006 http://ferum.pl/viewtopic.php?t=184 Wiec... Odpowiedź na przedstawione pytanie udzielona, temat wyczerpany...Niech służy potomności;) Laughing Laughing Laughing Zamykam, żeby nie robić bałaganu, w wypadku chęci dopisania czegoś ważnego kontakt na PW, temat odblokuję. Tu jest uzasadnienie takiej postawy. Przy wyczerpującej odpowiedzi na dane pytanie lepiej zamknąć temat. Gdy dyskusja trwa nic takiego się nie dzieje. Lecz kto wie, może pojawi się ważna sprawa, którą należy dopisać? Twochę zaangażowania, zeby dać znać moderatorowi, zeby odblokował temat... Lecz ok, ugodowa ze mnie bestyjka :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 30 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2006 Żeby nie robić bałaganu? Aha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 5 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2007 Jeśli jednak już był taki temat, to można go zablokować. Po co zaśmiecać forum? Zablokować, a potem usunąć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sephiroth Napisano 5 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2007 usuwać nie, niech służy potomności.. ale jedna informacja w nastu miejscach to nie teges... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi