tomtom Napisano 28 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2011 Witam, zauważyłem że jak się spryskam fero to podoba mi się więcej dziewczyn niż jak się nie spryskam, w każdej cos widzę i prawię wogóe nie kręce nosem, czy ktoś zauważył podobny efekt? Pozdrawiam tomtom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naphozord Napisano 28 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2011 No ja to też zauważyłem . Śmieszy mnie np. Gdy spotykam się z swoją koleżanką , spryskany fero. Bardzo mnie wtedy kręci. Ale gdy wrócę do domu , myślę o jej wadach tylko ehhehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomtom Napisano 28 Marzec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Marzec 2011 zastanawiam sie tylko jakie odczucia mają kobiety jak czują meskie fero... to chyba niemożliwe żeby sobie wyobrażić... ostatnio mama mojego kolegi była jakaś mocno pobudzona i rzuciła mi tekstem "że włosi mają dużo słońca i pewnie dlatego mają seks w oczach" a ja w tamten dzień miałem akurat wielki ból głowy bo dzien wcześniej dośc mocno przedawkowałem NPA i chyba zostało na ubraniu..... ...chyba sobie kupie PHX woman popsikam kogoś i wtedy sprawdzę jak na mnie będzie oddziaływał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi