simon_85 Napisano 6 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2006 Chcialbym sie dowiedziec jakie feromony sa najlepsze.Czytalem ze Pheromax jest dobry ale ma niezbyt dobry zapach 2 feromonem ktory zasluguje na uwage to Chikara podobno ma bardzo dobry zapach wiec raczej Chikara bardziej mnie przekonuje. Czekam na Wasze opinie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 6 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2006 A do czego chcesz zastosować feromony??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 6 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2006 Najbardziej chce do podrywania dziewczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 6 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2006 Zobacz na link z mojego podpisu- to raz. Jak do podrywania, to tylko Pheromax lub NPA. Chikara jest do tego, aby rozkochać raczej bardziej w sobie dziewczynę- jeśli o zastosowania miłosne. NPA już mam, ale go nie używałem jeszcze. Też ma specyficzny zapach, ale nie taki jak w Pheromax. Osobiście to nie mam faworyta między tymi dwoma feromonami. Pheromax możesz przykryć własnymi perfumami! Pamiętaj! W ogóle oba te produkty można dolać do swoich perfum lub używać razem z nimi. Możesz wziąć najtańsze Alchemy, ale jest o wiele mniej stężone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salow Napisano 10 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2006 Na "bajere" polecam Ci NPA... Wylałem na siebie już sporo Pheromaxu , mogę powiedzieć, że to naprawde dobry towar ale... sprawdziłem ostatnio NPA i moim zdaniem jest lepszy. Co do woni obydwu - jest lekko alkoholowa ale szybko się ulatnia, pozostawiając same feromony. To o tyle dobre, że sam dobierasz sobie zapach - swoje perfumy - i nie jesteś "skazany" na zapach wybrany przez producenta. Daj znać co dla Ciebie podziałało Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simon_85 Napisano 10 Sierpień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 10 Sierpień 2006 Hmm ale jednak kupie najpierw probke Pheromax,a moze pozniej NPA. Dzieki za doradzenie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 29 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2006 da sie odbic dziewczyne przez ferommy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 29 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2006 co sądzicie o Love&Desire?? podobno sa do niczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 29 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2006 co sądzicie o Love&Desire?? podobno sa do niczego Już coś o tym było na forum. Użyj opcji "szukaj". da sie odbic dziewczyne przez ferommy?? Trochę niezbyt dobrze sprecyzowane pytanie. Owszem, chyba można byłoby, ale jest to raczej bardzo trudne, bo ONA może się w Tobie zauroczyć, a kochać tego innego. Jeśli wierzysz, że owa kobieta rzuci Ci się od razu na szyję, to jesteś w błędzie. Jeśli dana kobieta zna Cię, jako dobrego przyjaciela, mężczyznę to jest zwiększona szansa, że Tobie ulegnie, jeśli odwrotnie, to nie licz na cud. Pamiętaj, że musisz być rozmowny, działać, nie być chamskim, wulgarnym człowiekiem, bo tego z pewnością kobiety nie lubią. Nie spodziewaj się też wymyślnych seksualnych propozycji. Feromony mogą wywołać flirt, ale nikoniecznie go wywołają. Pamiętaj też o higienie, odpowiednim ubiorze. Może też tak być, że niekonicznie w pierwszych dniach stoswania feromonów zauważysz efekty. Życzę powodzenia! I bez feromonów ludzie się kochają! Aha, i pamiętaj o tym, że feromony nie na każdego mogą działać. A czy panna, którą masz na oku pali może papierosy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 29 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2006 jestem jej bliskim przyejcialem i powiedziala ze gdyby nie jej chlopak to by mi dala szanse a jej chlopak sie z nia zadko widuje wiec moze feromony mi pomoga ja zdobyc? ona nie pali ani nie pije;D jakie feromony proponujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 29 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2006 No to nieźle zaczynasz. http://feromony.pl/TabelaZastosowan Możesz spróbować z próbką Pheromax, bo dużo nie tracisz, a są dobre (oczywiście jeśli działasz!). Ostatno np. zastosowałem go, a prawie żadnych efektów nie było, bo siedziałem bezczynnie (akurat łeb mnie bolał). Jeśli zastosujesz feromony to często przebywaj z osobą na której Ci zależy i dużo rozmawiaj (najlepiej o Was). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillK Napisano 29 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2006 znamy sie rok i ona wie ze ja ja kocham.i chce cos zrobiz zebysmy byli razem;D daj mi nr gg bedzie lepiej gadac:) pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 29 Sierpień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2006 No to spróbuj feromonów! Może coś zdziałają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi