Ogryzek Napisano 30 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2006 WITAM, JAK WIADOMO JUTRO SYLWESTER, A JA NIE WIEM CZY ZASTOSOWAC PHEROMAX. SKONCZYLY MI SIE WLASNIE PERFUMY I NIE MAM CZYM ZAMASKOWAC ZAPACHU PHEROMAXU. JAK MYSLICIE CZY POWINIENEM NALOZYC NA SIEBIE SAM PHEROMAX? CZY TO NIE BEDZIE ODSTRASZALO DZIEWCZYN? POZD I CZEKAM NA ODP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klient_ Napisano 30 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2006 zdazylo mi sie uzyc pheromax bez perfum, nie zauwazylem reakcji negatywnych ze strony kobiet. Dla niej nie bedziesz na pewno "śmierdział" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturxxx Napisano 30 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2006 Witam Wnioskując z testów jakie były tu przeprowadzane,to różnie bywa z tym czy dziewczyna wyczuje jakiś śmród. Jak już gdzies napisałem,jak dałem do powąchania siostrze NPA,to powiedziała że pachnie jak coś perfumowanego. Może pogadaj z jakimś kumplem żeby ci porzyczył perfumik . A jeśli nie masz takiej możliwości to użyj pheromax bez perfum,jak zauważysz że dziewczyny dziwnie reagują to nie aplikuj kolejnej dawki.Szkoda by było nie użyć feromonów w taki dzień jak SYLWESTER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogryzek Napisano 30 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2006 Masz racje Arturxxx, szkoda by bylo nie uzyc feromonow w sylwestra:) Sprobuje uzyc samego Pheromaxu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi