Zena Napisano 18 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2011 Czesc! Chcialem sie przywitac. Jestem fanem feromonow od dluzszego czasu. Poczatkowo bylem do nich sceptycznie nastawiony szczegolnie po zamowieniu pierwszego flakonu. Jednak cos mnie przekonalo do zamowienia innych produktow z szerokiej gamy chemikaliow. Teraz nie zaluje wydanych pieniedzy i czuje sie lepiej stosujac feromony. W zasadzie zastanawiam sie czemu nie mialem checi zsocjalizowac sie z takimi samymi swirami (pewnie o podobnych zainteresowaniach) wczesniej, ale teraz to robie i zycze wszystkim udanych lowow i szczescia w kontaktach interpersonalnych. Ahoj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubecek Napisano 17 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2014 Cześć! Fermony działają , wszystkiego dobrego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rudegnoj Napisano 22 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2014 witam. jestem lekkim niedowiarkiem i chciał bym żeby ktoś i udowodnił że feromony naprawdę działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzg Napisano 22 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2014 nikt ci nie udowodni. Po prostu zamów nawet próbkę i przekonaj się na własnej skórze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość hallaus Napisano 12 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 12 Wrzesień 2014 Ale skąd mam wiedzieć, że feromon zadziałał a nie coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
amex Napisano 18 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2014 Ale skąd mam wiedzieć, że feromon zadziałał a nie coś innego? Dobre pytanie. Ale wystarczy użyć np. BTB + pheromax i iśc do klubu i nie sposób nie zauważyć, że jest inaczej niż zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelzg Napisano 18 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2014 szczególnie na początku stosowania. Ja przy pierwszych kilku użyciach pheromaxa nie wiedziałem co się dzieje. Czułem się jak w jakimś filmie gdzie wszystkie dziewczyny w koło są mną zainteresowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
angelika666 Napisano 19 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2014 Ja zauważyłam działanie Pheromaxa na swoim facecie:) Użyłam go pierwszy raz, a na niego nałożylam swoje ulubione perfumy. Efekt był zdumiewający! Ukochany nie mógł się ode mnie oderwać. Sama się zastanawialam czy to feromony czy coś innego... Ale bez Pheromaxa takich efektow nie widzialam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragomirus Napisano 1 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2014 @hallaus Po dziewczyna powie Ci to . Zawsze wszystkie powtarzają, że coś jest w twoim zapachu albo że ładnie pachniesz i wąchają szyję ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi