Arturxxx Napisano 30 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2006 Witam Postanowiłem wkońcu napisać moją pierwszą historie . Byłem kiedyś w klubie,przed pójściem zaaplikowałem pheromax i CHIKARE(próbka żel).Z natury jestem nieśmiały,ale tego dnia coś się zmieniło i myśle że to może być zasługa chikary,zachowywałem się całkiem inaczej,jakoś lepiej rozmawiało mi się z dziewczynami,robiłem rzeczy które nigdy mi się nie zdarzały. Niestety próbka mi się skończyła i nie moge więcej testów przeprowadzić .Co o tym sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlos Napisano 30 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2006 ehhehehehehhehehhe aaaaaaahahahhaha witam ! o czym my mamy sie wypowiedziec, na temat czego ? ze Ci sie probka chikary skonczyla ? nie zalamuj mnie next Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturxxx Napisano 30 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2006 Carlos widze u ciebie duże poczucie humoru . Chodziło mi o działanie chikary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
carlos Napisano 30 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2006 Carlos widze u ciebie duże poczucie humoru . Chodziło mi o działanie chikary. jeden ciul i tak nic nie opisales Z natury jestem nieśmiały,ale tego dnia coś się zmieniło i myśle że to może być zasługa chikary,zachowywałem się całkiem inaczej,jakoś lepiej rozmawiało mi się z dziewczynami,robiłem rzeczy które nigdy mi się nie zdarzały. zastanow sie zanim bedziesz chcial cos opisac, tu nic sie nie moge dowiedziec, poza tym, ze zamieniles dwa zdania byc moze o pogodzie hehehehheheheh aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahhaha do posta nizej, zeby nie smiecic.. DZIECIOM NEO NIE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturxxx Napisano 30 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2006 To bardzo mi przykro Carlos że jesteś tak mało domyślny. Dlaczego ty sie wogóle wypowiadasz na ten temat jesli nie widze u ciebie że uzywałeś chikary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klient_ Napisano 30 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2006 ta reakcja , ktora napisales , ze inaczej sie zachowywales to na pewno przez feromony , wiadome jest ze wplywaja one na podswiadomosc innego czlowieka jak i samego nosiciela np. moga podwyzszyc samoocene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturxxx Napisano 30 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2006 ta reakcja , ktora napisales , ze inaczej sie zachowywalesto na pewno przez feromony , wiadome jest ze wplywaja one na podswiadomosc innego czlowieka jak i samego nosiciela np. moga podwyzszyc samoocene. Z tym się zgodze. Tylko mi konkretnie chodzi o chikare bo np. po pheromaxie i NPA czegos takiego nie czuję,przynajmniej w takim stopniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 30 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2006 Czułem to jak miałem onegdaj właśnie próbkę Chikary, użyłem pół i trochę Pheromax, potem następnego dnia też taką opcję, ale nie opiszę dokłądnie ,bo to było dawno. Jednak coś w tym było jak mówisz. Potem z flakonikiem już tak nie miałem, ale to pewnie dlatego, że flakon kupiłem po paru miesiącach używania feromonów i się już do tych wszystkich efektów przyzwyczaiłem. Najważniejsze, żeby inni się nie przyzwyczajali carlos, nie brechaj tak ludzi, bo to nie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturxxx Napisano 30 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2006 Dzięki i17,pozostaje mi tylko kupić flakon Chikary i dalej testowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 31 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2006 Swoją drogą próbki Chikary zdają się być lepsze... mają intensywniejszy zapach, który dłużej się utrzymuje. Tak mi się zdaje. Szkoda, że nie ma ich w sprzedaży na feromony.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturxxx Napisano 31 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2006 Szkoda, że nie ma ich w sprzedaży na feromony.pl Na feromony.pl niema ,ale jest na www.sklep.devilnet.pl(kupili próbki od feromony.pl),próbka chikary kosztuje 23.90zł,czyli wychodzi na to, że za 215.10zł masz 9 próbek ,13.5ml(duża chikara 217zł 15ml).Poza tym podobno próbka ma mniejsze stężenie feromonów niż duży flakon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
i17 Napisano 31 Grudzień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2006 Tam (devilnet) jest chyba cena za 4 sztuki (4 sztuki są tam na zdjęciu), bo nie wierzę, że aż tyle to kosztuje. 9 próbek = max.18 użyć za 215zł? paranoja jeszcze rozumiem 36 próbek = max.72 użyć za 215 zresztą na love-scent.com kosztuje to 9,95$ za 10 sztuk (i za każde następne 10 sztuk 9$), więc na polskie 22zl za 4 sztuki to i tak bardzo drogo. liczę 1$=2,91zł. hmmm... tak się teraz zacząłem zastanawiać, że przy obecnym kursie dolara do złotówki nawet się nieźle opłaca ściągać z USA feromony przy większym zakupie. Przesyłka tam chyba jest niecałe 7$ worldwide. za 215zl to ja mogę mieć.... 215zl to 73$, za to mam 66 próbek i przesyłkę do PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arturxxx Napisano 31 Grudzień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Grudzień 2006 i17 i tu masz racje,lepiej się opłaca zamówić z USA bo jest dużo taniej. Na stronie sklep.devilnet nie pisze nic ,że są to 4 próbki tylko cyt."Możesz kupić 1,5 ml Chikarę w żelu", ta cena to jednak przegięcie ,w porównaniu z love-scent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ali Napisano 5 Styczeń 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2007 Chikara w żelu ma niższe stężenie, bo dajesz jej o wiele więcej niż "normalnego" produktu. żel- 1-3 użycia (1,5ml) duży produkt- (15ml)-5-15 użyć? Przesada. Osobiście liczę "psiknięcia" Chikaray. Może następnym razem zamieszczę zdjęcie i ilość dawek, jakie do tej pory użyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi