doktorek37 Napisano 18 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2011 Witam, Jak myślicie czy taki mix w proporcjach 1:1:1 może wnieść nową jakość do świata feromaniaków? Korci mnie od dawna, tylko ta cena za Phx Oxy trochę odstrasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danter005 Napisano 4 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2011 Czy ja wiem, czy mieszanie tego wszystkiego będzie dobrym pomysłem... Na pewno nie zaszkodzi spróbkować, bo próbować zawsze można Ja stawiał bym na mieszanie albo PHX oxy z BTB albo PHX Oxy z NPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany Napisano 4 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2011 tak ja tez tak uwazam mieszac Pheromax Oxitocin z BTB Super dzialanie ZGADZAM SIE W 100 PROCENTACH Z DANTEREM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
questx Napisano 4 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2011 Mnie osobiście też nie wydaje się aby mieszanie wszystkich trzech naraz było dobrym pomysłem, ale mówią że do odważnych świat należy, więc spróbuj i pisz jakie efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi