yaro4731 Napisano 20 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2011 Witam.mam takie pytanko kiedys nie pamietam czy na feromony czy na ferum trafilem na taka informacje ze jak ktos bedzie zamawial fero z kodem wygenerowanym z mojego konta to ja dostane chyba btb. czy to jest aktualne czy tylko mi sie gdzies przewidzalo bo przeszukuje ferum i nie moge znalesc nic na ten temat. oststnio kuzynowi spodobaly sie feromony i fajnie by bylo gdyby zrobil mi prezencik:)z gory dzieki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechotnik Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 A to przypadkiem nie chodzi o kody na przesyłke a nie na darmowe fero ? Może to widziałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaro4731 Napisano 31 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2011 o kodach wiem ze sa za darmo no ale popatrzylem na forum nic nie znalazlem, widocznie cos mi sie uroilo zostaje kupno normalnie najwyzej ze swojego konta mu kupie bedzie mial juz jakis tam rabat a i mi dojdzie % mniej przy nastepnych zakupach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi