MarekPoznan Napisano 22 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2011 Witam. Mam do sprzedania dwa opakowania Pheromaxu OXY. Jedno nowe, z niezerwanymi plombami na opakowaniu poj. 14 ml. Drugie używane - zostało 9 ml. Wiem, bo zawsze odlewałem za pomocą strzykawki i przelewałem do atomizera. Mogę też sprzedać 5 ml Proszę składać oferty z ceną. Możliwy odbiór osobisty w Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekPoznan Napisano 27 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2011 Nowe opakowanie za 265 złotych. 2 ml (odlewane z drugiej, już rozpoczętej buteleczki) 45 złotych. W obu przypadkach przesyłka gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekPoznan Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Czerwiec 2011 Pierwsze 2 ml sprzedane. Zostało jeszcze 7 ml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekPoznan Napisano 1 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2011 wciąż aktualne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekPoznan Napisano 26 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Lipiec 2011 ogłoszenie już nieaktualne - wszystkie feromony sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi