kalafior Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 Hej planuje kupić swój pierwszy feromon, pewnie będzie to Pheromax. Jeżeli otworze go teraz, a potem nie będę używał przez parę miesięcy to mi nie wywietrzeje czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paweł25 Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 ja npa mialem poltora roku i nic sie nie stalo ,pheromax jest w takim flakoniku jak perfumy , psikasz,zatykasz i po sprawie ale jak kupisz i zobaczysz dzialanie to watpie zeby ci to stalo kilka miesiecy nie urzywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechotnik Napisano 30 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 Dokladnie Polecam łaczyć z Chikarą, wtedy jest najlepszy efekt,tylko nie przesadz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalafior Napisano 30 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Maj 2011 hehe:) oki to dzięki za info, zaraz zamówie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechotnik Napisano 31 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 31 Maj 2011 Oczywiście chodzi mi o łączenie z PHEROMAX-em. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danter005 Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 Jeżeli chodzi o wywietrzanie to jest tak... Dla przykładu mój PHX (nie stosuję psiknięć, tylko odkręcam ten atomizer i przechylam buteleczkę). Pryz pierwszym odkręceniu czułem tylko i wyłącznie silny zapach alkoholu, teraz po "x" odkręceniu ten zapach alkoholu jest nikły, bardziej czuję zapach potu. Może ten alkohol w jakiś sposób wywietrzał, lecz efekty po aplikacji są równie dobre jak za pierwszym razem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miketg84 Napisano 30 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2011 alkohol stopniowo wietrzeje podczas uzytkowania , kazde odkrecanie i nakładanie - sam tak miałem z NPA i BTB na początek silne uderzenie alkoholu a potem juz tylko zapach potu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi