dawciog Napisano 17 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Witam, chciałbym rozcieńczyć w atomizerze BTB i perfumy, powiedzcie proszę jakie proporcje, zastanawiam się na 1:1 ale nie wiem ile fero bedzie zwierało 1 psiknięcie, z góry dziękuje za info pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doktorek37 Napisano 19 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 19 Czerwiec 2011 nie da się odpowiedzieć na to pytanie. musiałbyś wiedzieć jaką dawkę (w ml) dozuje atomizer. jeśli korzystałbyś z atomizera z feromony pl., to proporcja 1:1 byłaby odpowiednikiem mniej więcej pół kropli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvi882 Napisano 20 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 20 Czerwiec 2011 Właśnie wczoraj zakupiłem atomizer i za jednym psiknięciem daje/wydziela dawkę 1ml ( sprawdzałem 2x i wychodzi ~1ml ). Łącznie w nim jest 20 ml. To ile kropel dać na 20ml ? To 5 kropel nie będzie za dużo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
questx Napisano 7 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Lipiec 2011 widzę że temat już ma parę dni, ale odpiszę bo sam jestem zainteresowany mieszaniem fero z perfumami a na forum ten temat nie jest zbyt popularny! Na Twoim miejscu mieszając BTB z perfumami nie sugerowałbym się kroplami a postarałbym się o jakiś dokładniejszy miernik, kup sobie ten kroplomierz skalowany z feromony.pl albo coś takiego bo inaczej będzie Ci trudno. Co do stężenia to poeksperymentowałbym, możesz zacząć od 1:20 a potem ewentualnie zwiększać ilość fero, albo od razu dać 1:10 (chociaż ja tak zrobiłem z Pheromaxem i wydaje mi się że jednak za dużo fero, no ale eksperymentuję). 1:1 myślę że broń boże dlatego że jak psikasz się perfumami to nie 1-2 psiki tylko raczej 3-5 no chyba że masz naprawdę mocne perfumy, ale pamiętaj żę BTB ma dość duże stężenie feromonów w sobie i nie chcesz raczej przegiąć. Porobiłeś już jakieś mieszanki? Jeśli tak to chętnie poczytam Twoje opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi