detal Napisano 4 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2011 powiem tak... kiedyś zamówiłem próbkę pheromaxu który na mnie i otoczenie nie działał ani trochę. do pheromaxu dolaczona była chusteczka edge - ktora sprawila ze mialem czerwone uszy etc etc. po kilku miesiacach zaryzykowalem kupujac btb i npa... w nadziei ze bedzie taki odlot jak po the edge. pierwszy dzien stosowania - w rodzinie (akurat odwiedzilem rodzicow na kilka dni) mama: "jaka sliczna koszula!" a mam ją kilka lat... ot taki przebłysk - myslę nie ma co jeszcze z fero wiązać. po tygodniu wróciłem do swojej dziewczyny która na mnie czekała z niecierpliwoscią. mysle - fero pewnie az tak nie zadziala, w koncu tęsknota jest silniejsza myliłem się do czasu jak do tej pory nie wiem w jaki sposób odnalazła miejsce w ktorym się smarowałem i niuchała... k***a jak jamnik hehehe - smiac mi sie chcialo co nie miara. i jeszcze z tekstem 'inaczej pachniesz'. pozniej zaczely sie bardziej intymne zagrania, ale co najwazniejsze! w takim wydaniu o jakim nawet nie myslalem... po raz pierwszy nie było zadnego 'ale', pierwszy raz w zyciu moj scenariusz poszedl w 100% i nie bylo tekstow w stylu 'bez przesady' 'to nienormalne' fero nie działają jak nie wiadomo co, ale dzialaja. tylko ja sam musze tego npa chyba wiecej uzyc - jakich dawek wy uzywacie? aaa byłbym zapomniał - w autobusie jak jechalem do dziewczyny rowniez uzylem... kolezanka dwa siedzenia obok non stop miętoliła wlosy - ale osobiscie az tak nie chce tego wiązac z fero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detal Napisano 4 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2011 poszedlem do fryzjerki... typiara nigdy ze mna nie gadala, a tym razem... hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubecek Napisano 17 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2014 Hehe, no to ładnie , spodobała mi się ta historia z koszulą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi