questx Napisano 4 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2011 Ja myślę że troszkę hardcore ale też zależy od Twojego organizmu, jeśli testowałeś wcześniej i np 6 kropli BTB było dla Ciebie ok to dawaj! Chociaż moje zdanie jest takie że przestraszysz pół osiedla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ucizze Napisano 5 Lipiec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2011 ale chyba za duża dawka b troche smierdze zmniejsze popołudni na jedno przechylenie PHX i jedna krople NPA do tego 2 BTB bede testował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
questx Napisano 5 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2011 no skoro tak to próbuj! Sam jestem ciekaw jak to podziała na otoczenie bo mnie to chyba by łeb rozsadziło No ale opisuj swoje doświadczenia bo jestem strasznie ciekaw! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
questx Napisano 5 Lipiec 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2011 No widzę że ostro lecisz...tylko cały czas się zastanawiam czy jednak nie za dużo! Na Ciebie może działają dopiero więszke dawki ale co z otoczeniem? Twierdzisz że nie widzisz efektów i chcesz jeszcze zwiększyć dawki, a może jednak właśnie zmniejsz...i nie miksuj wszystkiego razem, spróbuj np. kropla BTB + kropla NPA albo maźnięcie z Pheromaxu, jak nie podziała do 2 krople BTB itd myślę że zacząłeś za duże dawki :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi