Mati_megadeth Napisano 4 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2011 Jedziemy ze znajomymi w Bieszczady na długi weekend za tydzień, na 4 dni. Będzie oczywiście odpowiednia ilość niewiast Zastanawiam się jak stosować PHX, żeby cały czas mogły go wdychać Pasowałoby zostawić po sobie jakiś ślad w ich pokoju, pomyślałem o pościeli, żeby się w nią jakoś powycierać tudzież posmarować PHX. Dobry pomysł? I częstość stosowania. Rano po kąpieli oczywiście standardowa sprawdzona dawka a potem się dobrze umyć i druga na popołudnie/wieczór. Chodzi oczywiście o efekt: "Ten zapach za mną chodzi, nie mogę się uwolnić" 24/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
questx Napisano 4 Sierpień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2011 No dobrze myślisz...ale jak na pościeli chcesz zostawić ślad to najlepiej razem ze swoimi perfumami tak żeby kojarzyły go z Tobą..przynajmniej tak mi się wydaje bo tak to będzie to ślad raczej bezosobowy i może różnie zadziałać :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati_megadeth Napisano 4 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Sierpień 2011 Też mi się tak wydaje. Raz zastosować na pościel wystarczy? Utrzyma się na materiale 3 doby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danter005 Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Tak, na pościeli powinno się utrzymać 3 doby. questx ma rację... muszą kojarzyć zapach z Tobą, więc fero+twoje perfumy do całej zabawy , powinno pobudzić zmysły. Puźniej jak Cię zobaczą powinno je coś tknąć ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roborafa12 Napisano 3 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2011 x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi