Danter005 Napisano 23 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2011 \witam. Czy po przedawkowaniu załóżmy phx czy npa ludzie postrzegają mnie za osobę agresywną? Czy po przedawkowaniu NPA mozna uzyskać taki efekt? Ktoś to przetestował? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany Napisano 23 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2011 NO WLASNIE DOBRE PYTANIE CIEKAW SAM JESTEM BO JA ZALOZMY JAK PRZEDAWKOWALEM MOZE NIE,OSTATNIO Pheromax Oxitocin to mialem dziwne to znaczy jakby jakis niepokoj trudno mi to stwierdzic.Ale ostatnio lacze Pheromax Oxitocin z odrobinka BTB.Jak dla mnie rewelacja mam nadzieje ze niektorzy tez tak mieszaja i podziela sie swoimi relacjami nie chodzi o mnie ale o wszystkich nas obecnych ale ogolnie jestem bardzo ciekaw.Dziekuje Wszystkim i Pozdrawiam Piszcie ....,kazdy z nas sie uczy od Kazdego. Dziekuje i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danter005 Napisano 24 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Wrzesień 2011 Zgadza się, po przedawkowaniu PHX czy NPA czułem taki niepokój czy nawet lęk. Ale ciekawi mnie jak inne osoby mnie w tedy odbierają, jako osobę agresywną, przestraszoną i słabą? Noo czekamy na odpowiedzi, może ktoś potestował więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doktorek37 Napisano 29 Wrzesień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2011 Witam. Już kiedyś to opisywałem. Przed spotkaniem z kimś, kto wyprowadził mnie z równowagi telefonicznie zaaplikowałem sobie 4 krople NPA. Jak wpadłem do biura, to osoba ta, która na co dzień zawsze jest arogancka i zawsze ma ostatnie i jedynie słuszne zdanie, jedyne co zrobiła to przez trzy minuty mi przytakiwała i łagodziła sytuację, po czym powiedziała, że bardzo się śpieszy i już musi wyjść. Myślę, że działanie NPA było tu bardzo zauważalne. Udało mi się oponenta zdominować i to całkowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danter005 Napisano 29 Wrzesień 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Wrzesień 2011 O ciekawa sprawa Właśnie mi o to chodziło. Więc po NPA ktoś czuje respekt do Ciebie Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper1980 Napisano 4 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Kwiecień 2013 Wedlug mnie po przedawkowaniu NPA ludzie zaczynaja sie Ciebie bac, co jest porazką w kontaktack z kobietami. Mialem takie doswiadczenie. Kobieta na ktorej mi zalezalo po zastosowaniu Npa zaczela mnie unikac, nawet kontaktu wzrokowego. Od tego czasu dalem sobie spokoj z NPA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi