Roborafa12 Napisano 1 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2011 x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danter005 Napisano 1 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2011 Pogratulować Fajna mieszanka muszę i ja przetestować Pytanko jedno, jakich perfum użyłeś do tej mieszanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roborafa12 Napisano 1 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2011 x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danter005 Napisano 1 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2011 Heh rozumiem Zapach w miare przyjemny, czy przeciętny, bo to też ma duże znaczenie? ja oryginałów nie kupuje, kupuje podróbki FM, ale moim zdaniem trafione podróbki i nie żałuje, bo kasa niewielka a zapach świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roborafa12 Napisano 1 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2011 x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doktorek37 Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Ja stosuję dawkę 0,7 ml NPA. 0,3 BTB. Do tego dodaję 1 ml perfum. Łączę to w atomizerze ze strony feromony.pl. I przed wyjściem stosuję dwa psiknięcia. Efekt taki, że czasem boję się, że padnę ofiarą gwałtu... i to w biały dzień. Ale po to wydajemy fortunę na feromony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roborafa12 Napisano 2 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doktorek37 Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 już to testowałem. dodałem phx oxy i szczerze mówiąc nie widziałem żadnych efektów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roborafa12 Napisano 2 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doktorek37 Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 To potwierdza, że fero działa na każdego inaczej.U Ciebie działa, u mnie zero efektów... Wniosek - testować, testować... i nie ustawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
doktorek37 Napisano 2 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Październik 2011 Już znalazłem NPA plus BTB ... i życie jest piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roborafa12 Napisano 3 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2011 x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi