Roborafa12 Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dany Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 Ja proponuje Tobie cos Extra jak dla mnie a wiec PHEROMAX OXITOCIN BADZ ZWYKLY OHEROMAX POLACZONY Z ODROBINKA BTB BADZ BTB POLACZONE Z THE EDGE U MNIE SUPER SIE SPRAWDZA PHEROMAX MAN OXITOCIN POLACZONY Z ODROBINKA BTB MAN A JAKO PERFUM UZYWAM CHIKARA HE HE DLA MNIE BOOOMBA SPROBUJ KTOREJS Z MIESAZANEK NA FERUM DUZO LUDZI POMOZE W TAKICH SPRAWACH A WIEC TO ODEMNIE OROPOZYCJA POZDRAWIAM JAK COS WYJDZIE KONIECZNIE NAP OPISZ POZDRAWIAM NIE TYLKO MI ALE I WSZYSTKIM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roborafa12 Napisano 5 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danter005 Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 Ja nie mieszam z perfumami, zawsze przykrywam. No u mnie świetnie działa miks PHX+NPA Perfumy masz z górnej półki, także w połączeniu z feromonami powinien być świetny efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
questx Napisano 5 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 Ja mam dobre efekty NPA+BTB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roborafa12 Napisano 5 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2011 x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Glonojad Napisano 7 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2011 Panowie jakich proporcji do mixów Phx+NPA i Phx+Btb używacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
questx Napisano 7 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2011 NPA jedno przechylenie na palec, BTB dwa przechylenia, PHX pół psiknięcia. Tak działają dla mnie w dowolnej kombinacji, chociaż PHX raczej z niczym nie łącze, używam albo NPA+BTB albo samo PHX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roborafa12 Napisano 7 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2011 x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi