gula Napisano 29 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2011 Witam:) Od kilku dni używam BTB, moim celem było to żeby zauważył mnie kolega, z którym widuję się raczej na stopie koleżenskiej lub nawet biznesowej. W tym tygodniu miałam okazję spotkać go 3 razy, jedno spotkanie było dłuższe i we dwójkę. Używam jednej kropli BTB (tak jak jest w ulotce- 1 tydzień, jedna kropla). Zauważyłam parę spojrzeń w środkach transportu itp., ale niestety chłopak o którym wspomniałam zachowywał się całkowicie normalnie. Sądzicie że powinnam zwiększyć dawkę, czy może dołożyć do tego Pheromax lub NPA (czytałam takie opinie). Czy BTB samo w sobie nie działa? Pozdrawiam serdecznie wszystkich ferumowiczów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danter005 Napisano 29 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2011 Po samym BTB nie spodziewałbym się jakiś diametralnych zmian, tym bardziej, że stosowanie BTB to od 1-6 kropli także możesz podnieść dawkę, jeżeli używasz samego btb nie łącząc z innym feromonem. Koniecznie dołożyłbym do tego NPA lub PHX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi